SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
IFK Skoghall
Föreningen för alla- Fotboll för livet

Uppdaterade dokument
2024-05-01 19:45

Nu finns det aktuella dokument inför säsongen under "dokument" på lagets sida

 

Där finns presentationen från föräldramötet.
Uppdaterade/reviderade match- och spelguide finns där.

 

Där ligger även Ansvarsavtal för föräldrar och vårdnadshavare för spelare i laget (påminner om att skriva under och lämna in). Saknar ni avtal så finns det fler utskrivna att få. Be er grabb säga till en ledare vid träning så får han med sig ett hem.

 

Fram över lägger vi även ut ”policyn” om samåkning och rollfördelningen som finns/blev till efter föräldramötet.

 

Mvh Ledarna

Info. försäsongscupen Grums
2024-04-20 10:51

Hej alla!

 

Nästa helg, lördag den 27 april, är det dags för försäsongscupen i på idrottsplatsen i Grums (Gamla vägen 85). Det är en endagscup för pojkar och flickor födda 2013. Matcherna spelas på konstgräs 7 mot 7 och speltiden är 2 * 15 minuter.

 

Ni har tidigare anmält intresse till cupen men vi behöver nu en slutlig bekräftelse. En separat kallelse kommer att skickas ut om detta. Tacksamma om ni svarar på denna kallelse omgående.

 

Deltagaravgiften är 150 kr vilken swishas till vårt lagkonto på nummer 123 677 65 53 senast nu på torsdag den 25/4. Ange spelarens namn som referens.

 

Vi har anmält fyra lag och vi är 43 intresseanmälda spelare.  Vi kommer dock inte att meddela lagindelningen förens närmare inpå då det kan komma att behöva flyttas spelare mellan lagen vid återbud etc. Hoppas på er förståelse för det.

 

Våra lag spelar första matchen kl 9.00 och sista kl 16.20 så det blir en heldag. I samband med att vi skickar ut lagen skickar vi också ut spelschemat och information om samlingstid. 

 

Om någon saknar skjuts, vänligen hör av er till någon av oss ledare så löser vi det.

 

Vi kommer att ”slå läger” på en plats där vi kan hänga under dagen. Tanken är att vi ska fokusera på gemenskap för killarna och att de ska lära känna varandra ännu bättre och skapa en än starkare lagkänsla.

 

Så några korta ”att tänka på”:

 

  1. Mobil - Vi fokuserar på gemenskap så gärna mobilen i väskan och att den enbart används vid behov
  2. Mat/dryck –. Varje spelare ska ha med sig mat och mellanmål så att det räcker till energi för hela dagen. Det kommer också att finnas en kiosk på plats med toast, korv, hamburgare, fika etc. om någon önskar köpa på plats.
  3. Godsaker – Toppen om intaget av godsaker begränsas så att killarna orkar hela dagen
  4. Gemenskap - Uppmana killarna till att delta i gemenskapen att prata med kompisar i laget som de inte känner så bra samt att peppa varandra under match.
  5. Kläder – ta med kläder för rådande väder. Ta med sköna skor/tofflor för att kunna vila fötterna från fotbollsskorna mellan matcherna. Vi ledare har med fulla matchställ till killarna. Men ta för säkerhets skull gärna med ett par extra shorts och stumpor om rätt storlek skulle fattas i lagets kläder. Benskydd, vattenflaska, överdragströja, duschsaker, ombyte och en bra inställning är obligatoriskt att ha med sig.

 

Ni når oss ledare via mejl vid frågor eller funderingar, ledarna.pojkar2013@gmail.com. Om det är någon som får förhinder att delta vill vi att ni anmäler det till oss så snart som möjligt. Vid sena återbud eller dyl. ring/sms:a Helena Asker på 070-551 06 07.

 

Hoppas på en riktigt fin fotbollsdag!

 

Mvh Ledarna

 

 

Byte av sommarcup från Leksand till Åsa
2024-04-03 19:56

Hej alla,

 

Ibland blir det inte som man tänkt sig.

 

Vi har, som vi tidigare informerat om, planerat att åka till Leksand på cup i sommar den 27-30 juni (speldagar 28-30 juni). Men det är alldeles för få lag anmälda till den cupen så vi har varit tvungna att ta beslutet att avanmäla oss från Leksand och hitta en annan cup. För att minska potentiellt krångel med datum har vi letat efter en cup under samma datum som den avsedda i Leksand.

 

Valet har fallit på Åsacupen i Åsa strax söder om Göteborg. Alla våra matcher spelas enligt uppgift på samma arena vilken också ligger nära där vi bor och äter. Så vi hoppas på fina förutsättningar för att vi alla ska kunna vara tillsammans så mycket som möjligt. Sedan har vi nära till havet och stranden som vi också hoppas ska vara uppskattat.

 

Cupen spelas den 28-30 juni. Vi hoppas att det ska fungera med schemat att vi åker tidigt på morgonen den 28 juni men återkommer så snart vi vet om det funkar eller om vi behöver åka redan på kvällen den 27 juni.

 

Här kan ni läsa mer om cupen:

 

Åsacupen 2024 (procup.se)

 

Vi hoppas också att ni föräldrar som hänger med ska finna bra boendealternativ i någon av de närliggande semesterorterna eller i Kungsbacka/Göteborg etc.

 

För att veta hur många lag vi ska anmäla så kommer vi att skicka ut en intresseanmälan om att följa med på cupen. Cupen kommer att vara förenad med en deltagaravgift i häradet 1 300 kr – 1500 kr. Vi är tacksamma om ni svarar på kallelsen så snart som möjligt.

 

Om det finns ekonomiska hinder för deltagande. Vänligen hör av er till Helena Asker. Denna typ av frågor hanteras självfallet med diskretion. 

 

Vid ev. frågor är ni välkomna att höra av er till oss ledare.

 

Vi hoppas på en fin cup i sommar och att denna ändring inte ställer till för mycket krångel för er samt att alla grabbar vill och kan hänga med. 

 

Mvh Ledarna

 

 

Stöttning på ledarsidan under försäsongsträning
2024-03-04 17:19

Hej alla!

 

Nu börjar våren närma sig och vi har som ni sett i kallelserna så smått börjat dra i gång försäsongsträningen utomhus för de som vill och kan (krockar fotbollsträningen med aktivitet i säsong går den andra aktiviteten alltid före).

 

Många av våra ledare är också ledare i vinteridrotter och har därför svårt att hinna komma även på fotbollsträningarna. Vi vill därför fråga om det finns några föräldrar som kan tänka sig att vara med på planen och stötta under träningarna nu på försäsongen?

 

Vi behöver vara ett gäng ledare till varje träning för att den ska gå att genomföra på ett positivt sätt då vi är en stor härlig grupp.

 

Om du har möjlighet att stötta laget med denna insats, vänligen hör snarast av dig till oss på

ledarna.pojkar2013@gmail.com

eller direkt till någon av oss ledare. 

 

Hoppas på många positiva svar så att vi inte behöver ställa in träningar. 

 

Mvh

Ledarna

Säsongen 2024
2024-01-02 10:02

Hej alla!

 

Nu är det 2024 och dags att så smått börja planera för fotbollssäsongen som ”på riktigt” drar igång i april när vintersporterna går i mål för säsongen.

 

Anmälan till att spela säsongen 2024

För att kunna planera på bästa sätt är vi angelägna om att veta hur många spelare vi kommer att vara under säsongen 2024. Vi kommer därför att skicka ut en kallelse där ni kan anmäla att er kille har för avsikt att spela i IFK Skoghall under säsongen 2024. Vi hoppas att alla som var med i fjol vill fortsätta spela tillsammans med oss. 

 

Träningar innan april

Vi har för avsikt att inom kort så smått dra ingång några träningstillfällen för dem som vill och det inte krockar med andra vintersporter för. Sporter i säsong går alltid före. Vi återkommer när vi har mer information om aktuella tider.

 

Dalecarlia Cup i Leksand

En av årets höjdpunkter är att åka på cup med övernattning. Detta år har vi tänkt att vi ska åka på Dalecarlia cup i Leksand som spelas den 27-30 juni. Matcherna startar fredagen den 28 juni men vi behöver sannolikt åka redan på kvällen den 27 juni för att vara redo att spela på förmiddagen den 28 juni om vi skulle få en tidig match. Men mer detaljer senare. Det som nu är viktigt är att veta hur stort intresset är så att vi kan anmäla rätt antal lag.

 

En intresseanmälan om att detla i cupen  kommer att skickas ut och vi ber er att svara på den så snart som möjligt.

 

Ni kan ockå läsa mer om cupen här:

Dalecarlia Cup

 

Det som vi särskilt har känt som positivt med denna cup är att alla matcher för alla våra lag spelas på en och samma arena så att vi kan heja på varandra och vara mycket tillsammans. 

 

För er föräldrar som vill med upp till Leksand kan det redan nu vara läge att boka boenden/campingplatser etc.

 

Så svara på kallelserna som kommer så ser vi fram emot en riktigt härlig fotbollssäsong 2024!

 

Mvh Ledarna

Information - Cup och grillkväll, 5-6/8
2023-07-30 12:00

Hej allesammans!

 

Hoppas att alla har en fin sommar och att ni är laddade för att dra igång fotbollen igen efter sommaruppehållet. Nästa helg, den 5-6 augusti, är det dags för cupen ”10-åringarnas” på Ilanda IP, Skåre för er som anmält er till den. Vi kommer också att köra en grillkväll för killarna på Mörmon på lördagskvällen den 5 augusti.

 

Vi kommer att ställa upp med fyra lag på cupen och lagindelningen ser ut enligt följande:

 

Blå

Vit

Svart

Grön

Vasilios Petrakos

August Althage

Hugo Arvidsson

Axel Andersson Asker

August Berglund

Benjamin Aleskog

Vincent Modin

Douglas Wahl

Wilton Holck

Walter Färdig

Farhan Assaad

Axel Jonnerberg

Wilfred Ellström

Jack Sedin

Noah Hjertström

Helge Flinth

Folke Lind

Theodore Löfgren

Theodor Eriksson

Melvin Bergenbrink

Colin Granrud

Petter Lindgren

Liam Forkén

William Hallgren

Isak Westin

Adam Bråth

Arvid Kilman

Gustaf Janliden

Leo Nolander

Olle Winter

Casper Magnusson

Elliot Kihlman

Liam Bergman

Olle Hardin

Thim Ottosson Björk

Erik Arnott

Nils Wivhammar

   

Wilmer Wiberg

 

 

 

 

Louise Persson

Stefan Althage

Fredrik Arvidsson

Helena Asker

Elina Petrakos

Mathias Kjellberg

Andreas Modin

Maria Wahl

 

Ida Aleskog

 

 

 

Spelschemat i sin helhet finner ni här: Spelschema 2023 - Google Drive

 

Sammanfattat för våra lag är det följande matchtider som gäller:

 

 

Lördag

Söndag

 

09.45

Norrstrands IF Vit- IFK Skoghall Svart

09.45

Hammarö FK Nord- IFK Skoghall Blå

   

09.45

IFK Skoghall Vit- FBK Svart 2

       

10.30

IFK Skoghall Grön- Arvika Fotboll 1

10.30

HBK Vit- IFK Skoghall Grön

10.30

IFK Skoghall Blå- FBK Svart 2

10.30

Filipstad FF 1- IFK Skoghall Svart

10.30

IFK Skoghall Vit- Sommarro IF

   
       

12.00

FBK Svart 1- IFK Skoghall Svart

12.00

HBK Grön- IFK SKoghall Vit

   

12.00

IFK Skoghall Blå- Arvika Fotboll 2

       

12.45

IFK Skoghall Grön- Kils AIK FK

12.45

IFK Skoghall Svart- Norrstands IF Röd

12.45

IFK Skoghall Blå- Forshaga IF Syd

12.45

IFK Skoghall Grön- FBK Svart 1

       

13.30

IFK Skoghall Vit- Arvika Fotboll 2

   
       

14.15

HBK Gul - IFK SKoghall Svart

14.15

IFK Skoghall Blå- Norrstrand IF Vit

   

14.15

IFK SKoghall Vit- Forshaga IF Nord

       

15.00

IFK Skoghall Grön- Karlstad Fotboll Lag 3

15.00

Sommarro IF- IFK Skoghall Grön

       

15.45

IFK Skoghall Blå- Filipstad FF 1

15.45

Karlstad Fotboll lag 2- IFK Skoghall Svart

 

IFK Skoghall Vit- Hammarö FK Syd

   

 

Matcherna är 2*15 minuter och varje lag spelar tre matcher på lördag och tre matcher på söndag, så totalt sex matcher.

 

Samling för respektive lag är på Ilanda IP i Skåre 1 h före matchstart. Detta innebär följande samlingstider.

 

Lag

Samlingstid lördag

Samlingstid söndag

Blå

9.30

8.45

Vit

9.30

8.45

Svart

8.45

9.30

Grön

9.30

9.30

 

Vi kommer att ”slå läger” och sätta upp ett tält som vi kan hänga i och vid under dagarna. Tanken är att vi ska fokusera på gemenskap för killarna och att de ska lära känna varandra ännu bättre och skapa en än starkare lagkänsla.

 

Så några korta ”att tänka på”:

 

  1. Mobil - Vi fokuserar på gemenskap när vi hänger i tältet så gärna mobilen i väskan och att den enbart används vid behov
  2. Mat/dryck – vi har beställt gemensam lunch båda dagarna som vi äter på Ilandaskolan men tillse att er kille har med sig bra mellanmål. Kom ihåg vattenflaskan.
  3. Godsaker – Toppen om intaget av godsaker begränsas så att killarna orkar hela helgen.
  4. Gemenskap - Uppmana killarna till att delta i gemenskapen i tältet och att prata med kompisar i laget som de inte känner så bra samt att peppa varandra under match.
  5. Kläder – ta med kläder för rådande väder. Vi ledare har med fulla matchställ till killarna. Benskydd är obligatoriskt. Ta med sköna skor/tofflor för att kunna vila fötterna från fotbollsskorna mellan matcherna.

 

På lördagskvällen efter att matcherna är färdiga kommer vi att anordna en grillkväll på Mörmon med mat och kul för killarna. En separat kallelse kommer att skickas ut angående detta så att ni kan anmäla er kille så att vi vet hur många som kommer och kan köpa in rätt mängd mat etc. Anmäl ev. specialkost i kommentarsfältet när ni svarar på kallelsen. Grillfesten pågår mellan kl. 17.30 och 20.00.

 

Ni når oss ledare via mejl vid frågor eller funderingar, ledarna.pojkar2013@gmail.com.

 

Om det är någon som får förhinder att delta vill vi att ni anmäler det till oss så snart som möjligt. Vid sena återbud eller dyl. ring/sms:a Helena Asker på 070-551 06 07.

 

Vi ser fram emot en fin fotbollshelg och en trevlig grillkväll!

 

Mvh Ledarna

 
Samarbetspartners