Anmälan till fotbollsskolan 2023 är öppen!
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
IFK Skoghall
Herrfotboll

Välkommen att träna gåtfotboll!

Gåfotboll är ett bollspel som passar dig som älskar att spela fotboll och hellre går än springer. Du behöver inte ha några tidigare spelkunskaper utan här spelar alla på lika villkor. Det är inte tillåtet att tacklas eller vara fysisk, och om någon blir för ivrig och råkar springa, går bollen över till det andra laget. Spelet är riktigt kul och mycket jobbigare än vad man kan tro. Du får motion, puls och social gemenskap på samma gång!

 

Många som kommit en bit upp i ålder saknar sin sport och gemenskapen man hade i ett lag. Men att spela vanlig fotboll kan vara för påfrestande och krävande. Gåfotboll har kommit att bli veckans höjdpunkt för många som nu kan ta upp sitt gamla intresse igen. Även om du inte tidigare har varit en aktiv fotbollsspelare så kan du spela gåfotboll utan problem.

 

 

”Det här kommer jag inte lägga av med! Jag kanske kommer dö på fotbollsplanen, men då är jag lycklig.” - Sara 76 år

Vilken solig premiär vi fick!
2023-05-08 14:37

Idag var det premiär för gåfotbollen på ett soligt Mörmon! Gåfotbollsambassadören från Fotbollsförbundet, Lars Elmsäter, som kom hela vägen från Nyköping, instruerade lite övningar och därefter blev det matchspel. Efteråt blev det gemensam fika i klubbstugan. 

Nästa måndag kör vi igen! Nya deltagare är varmt välkomna!

Måndagar kl. 10.00

Hälsningar Katja

Ansvarig för Gåfotbollen i IFK Skoghall 

Start 8 maj kl. 10.00- Med gåfotbollsambassadör på plats!
2023-05-03 12:03

Jag har nöjet att berätta om en trevlig nyhet!

På måndag den 8 maj kl. 10.00 när vi startar upp Gåfotbollen, kommer Värmlands Gåfotbollsambassadör Lars Elmsäter till oss!

Han kommer först att berätta lite om gåfotbollen inne i vår klubbstuga, och därefter startar vi med träningspass utomhus. Efter detta bjuds det på fika. 

Varmt välkomna!

Information
2023-04-13 10:27

Vi beräknas starta träningarna i mitten på maj. Träning bedrivs en dag i veckan och efter varje träning är det gemensam fikastund. Fika bjuder föreningen på. 

 

Den enda kostnaden är medlemsavgift som för året 2023 är 200 kr. 

 

Kommande aktiviteter
Träning, Mörmo IP, 09/10 10:00
Träning, Mörmo IP, 16/10 10:00
Träning, Mörmo IP, 23/10 10:00
Nyheter från föreningen
 
Samarbetspartners