SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
IFK Skoghall
Herrfotboll

Bli medlem i IFK Skoghall
BLI MEDLEM
Årsmöte
2023-01-23 17:52

Den 29 mars 2023 kl. 19.00 är det dags för IFK Skoghalls årsmöte. Vi hälsar alla medlemmar varmt välkomna!

SportAdmin
2023-01-02 16:48

Precis som att alla andra branscher digitaliseras så gör vi nu också det!

Nu börjar vi använda SportAdmin som hemsida samt Kansliservice – ett automatiserat och digitalt föreningssystem för att skapa ännu bättre förutsättningar att utveckla vår verksamhet.

Vad innebär det för mig som medlem? För dig som medlem innebär det att du kan betala med fyra nya digitala betalningsmetoder i samarbete med Billmate, för att ge dig en bättre upplevelse och smidigare betalning.

De betalningsmöjligheter vi erbjuder är:

  • Kortbetalning
  • Swish
  • Fakturabetalning*
  • Delbetalning*

* vid faktura- eller delbetalning kommer det att tas en lätt kreditupplysning. Detta är en standardkontroll och ingenting som påverkar din kreditvärdighet.

Administrationsavgift: Med ett uppdaterat administrationssystem och via de nya digitala betalningsmetoder vi erbjuder, tillkommer en administrationsavgift mellan 9 - 59 kr – för att vi som förening ska kunna digitalisera och förenkla vår administration.

Du får tillgång till MedlemsAppen där du har ditt, eller ditt barns lags aktiviteter, kalender, kallelser, utskick mm. Du kan anmäla om du behöver skjuts eller har plats i din bil genom funktionen Samåkning. Du kan i förväg meddela om du eller ditt barn kommer på träningen genom funktionen Förhandsrapportera.

Ladda ner ”SportAdmin MedlemsApp” från AppStore eller Google Play, om du inte redan gjort det!

Har ni frågor når ni oss på kansliet@ifkskoghall.com

BLI MEDLEM
Ladda ner medlemsappen
Nyheter från våra lag
Det finns inga nyheter..
 
Samarbetspartners