SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
IFK Skoghall
Föreningen för alla- Fotboll för livet

Byte av sommarcup från Leksand till Åsa
2024-04-03 19:56

Hej alla,

 

Ibland blir det inte som man tänkt sig.

 

Vi har, som vi tidigare informerat om, planerat att åka till Leksand på cup i sommar den 27-30 juni (speldagar 28-30 juni). Men det är alldeles för få lag anmälda till den cupen så vi har varit tvungna att ta beslutet att avanmäla oss från Leksand och hitta en annan cup. För att minska potentiellt krångel med datum har vi letat efter en cup under samma datum som den avsedda i Leksand.

 

Valet har fallit på Åsacupen i Åsa strax söder om Göteborg. Alla våra matcher spelas enligt uppgift på samma arena vilken också ligger nära där vi bor och äter. Så vi hoppas på fina förutsättningar för att vi alla ska kunna vara tillsammans så mycket som möjligt. Sedan har vi nära till havet och stranden som vi också hoppas ska vara uppskattat.

 

Cupen spelas den 28-30 juni. Vi hoppas att det ska fungera med schemat att vi åker tidigt på morgonen den 28 juni men återkommer så snart vi vet om det funkar eller om vi behöver åka redan på kvällen den 27 juni.

 

Här kan ni läsa mer om cupen:

 

Åsacupen 2024 (procup.se)

 

Vi hoppas också att ni föräldrar som hänger med ska finna bra boendealternativ i någon av de närliggande semesterorterna eller i Kungsbacka/Göteborg etc.

 

För att veta hur många lag vi ska anmäla så kommer vi att skicka ut en intresseanmälan om att följa med på cupen. Cupen kommer att vara förenad med en deltagaravgift i häradet 1 300 kr – 1500 kr. Vi är tacksamma om ni svarar på kallelsen så snart som möjligt.

 

Om det finns ekonomiska hinder för deltagande. Vänligen hör av er till Helena Asker. Denna typ av frågor hanteras självfallet med diskretion. 

 

Vid ev. frågor är ni välkomna att höra av er till oss ledare.

 

Vi hoppas på en fin cup i sommar och att denna ändring inte ställer till för mycket krångel för er samt att alla grabbar vill och kan hänga med. 

 

Mvh Ledarna

 

 


Nyhetsarkiv
Uppdaterade dokument2024-05-01 19:45
Säsongen 20242024-01-02 10:02
Örebro - Badkläder 2023-06-15 20:26
2023-05-19 20:22
 
Samarbetspartners