SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
IFK Skoghall
Föreningen för alla- Fotboll för livet

Information inför cupen i Örebro 16-18/6
2023-05-23 22:02

Det är snart dags för vår fotbollscup i Örebro och vi tänkte kort informera om några saker samt be er att svara på några saker.

 

  1. Vi planerar att åka tidigt fredag morgon den 16 juni. Exakt tid beror av hur tidigt vi har våra matcher på fredagen. Spelschemat kommer först någon vecka innan cupen.

 

  1. Vi bor alla tillsammans i ett eller flera klassrum och sover på luftmadrass i sovsäck/täcke. Självfallet är detta med att sova tillsammans med laget utan föräldrar nytt och pirrigt för alla killar. Vi ledare kommer att göra allt vi kan för att det ska kännas tryggt trots pirret så att killarna vill och klarar att sova i tillsammans i klassrummen. Men det går självfallet också fint att sova någon annanstans tillsammans med föräldrar och avvika vid läggdags och ansluta vid frukost igen. Eller om någon vill sova hemma och åka över dagen. Alla gör det som känns bäst och vi pratar med killarna om det och att det är ok att göra olika.

 

  1. Säkerställ att vi har korrekta kontaktuppgifter till er föräldrar i Sportadmin. om vi behöver kontakta er.

 

  1. Meddela ev. matallergier eller specialkost omgående (innan torsdag denna vecka dvs den 25/5) genom att mejla informationen till: pojkar2013@gmail.com

 

  1. Meddela om ni inte vill att ert barn är med på foton/filmer och dyl. i samband med cupen. Örebrocupen kan ta en del foton etc. kring matcherna och vi avser att dokumentera cupen med lite foton/filmer etc. Mejla information om ni inte önskar att ert barn är med på foton senast den 25/5 till: pojkar2013@gmail.com

 

  1. Om er kille av någon anledning har fått förhinder att delta i cupen trots anmälan vill vi att ni anmäler detta till oss så snart som möjligt så att vi kan beakta det i planeringen.

 

Vi återkommer med mer information framåt inför cupen.

 

Ska bli riktigt roligt (och lite pirrigt)!

 

Mvh Ledarna


Nyhetsarkiv
Säsongen 20242024-01-02 10:02
Örebro - Badkläder 2023-06-15 20:26
2023-05-19 20:22
 
Samarbetspartners