SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
IFK Skoghall
Föreningen för alla- Fotboll för livet

Säsongen 2024
2024-03-14 13:56

Äntligen närmar sig våren och därmed årets fotbollssäsong. Vi ledare är minst sagt peppade och ser fram emot att pumpa bollarna, rulla ut målen och träffa alla barn igen.

Här kommer lite praktisk information inför säsongen.

Anmälan till att spela säsongen 2024
För att vi ska kunna planera säsongen på bästa sätt behöver vi få koll på hur många spelare vi blir i år. Vi kommer därför inom kort att skicka ut en kallelse där ni anmäler ert barn. Vi hoppas så klart att alla som var med förra säsongen vill fortsätta i laget.

Träningstider
Vi drar igång årets säsong vecka 15 (veckan efter påsklovet). Träningstiderna den första perioden, innan gräsplanerna öppnat, är följande:

  • Torsdagar kl 16:30-17:45
  • Söndagar kl 11:00-12:00

När gräsplanerna är OK, normalt i maj, får vi nya träningstider. Vi återkommer här.

Föräldramöte
Torsdag 18 april kl 16:30 har vi ett föräldramöte i klubbstugan. Tiden är alltså samma som vi kör träning, något vi hoppas underlättar och gör att fler kan delta på mötet. En viktig punkt på föräldramötet är att utse föräldrafunktioner. Vi är beroende av att ni föräldrar engagerar er i föreningen och laget. Vi behöver utse minst en kassör, försäljningsansvarig och kioskansvarig. Fundera på om någon av rollerna passar dig. Om frivilliga saknas lottar vi.


Poolspel
Precis som förra året kommer vi att delta i poolspel i år igen. Troligtvis startar poolspelen under den senare halvan av maj. Vi återkommer här.


Försäljning
Som ni kanske sett på föreningens webbplats så kommer vi att testa Folkspels nya prenumerationslotteri JOYNA den här säsongen. Intäkterna går både till laget och föreningen. Från och med april kommer alla spelare kunna starta sin digitala försäljning. Mer information kommer.

Vi ses efter påsklovet!

Hälsningar,
Ledarna, IFK Skoghall P2015


Nyhetsarkiv
Säsongen 20242024-03-14 13:56
 
Samarbetspartners