SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
IFK Skoghall
Föreningen för alla- Fotboll för livet

Hertzöga BK
1 - 1
IFK Skoghall
Hertzöga BK1 - 1IFK Skoghall

  INFORMATION
  REFERAT

Matchstart:lör 16 september, 13:00
Plats:Ilanda IP A-plan
Tävling:
Matchnummer: 180140110
Samling:11:45
Aktivitetsinfo: Obs konstgräs
Trupp:Alexander Wingden
Anthon Bäckman
Carl Rydberg
David Högfält
Hamid Salehi
Isak Hjalmarsson
Jakob Fors
Jakob Tinsew
Nils Sundell
Patrik Jonsson
Patrik Nilsson
Rasmus Adolfsson
Viggo Jörnelid
William Hartvig
William Svensson
Delad pott på Ilanda IP
2023-09-16 20:37
Hertzöga-IFK Skoghall 1-1(1-1)
Högga  (William S)
"Anders ord efter matchen"
Ett oavgjort resultat kan kännas antingen som en förlust eller som en vinst! Idag känner jag mig väldigt nöjd med poängen men framför allt med insatsen! Efter allt krångel inför matchen så går alla in och gör en riktig kämpamatch. Även om vi har en del lägen i slutet och kunde med lite flyt fått 3p. Men med tanke på Hertzögas första halvlek då vi mest fick jaga så kändes det ändå bra, och vi har ju alltid våra fasta att ta till! Denna gång en fin frispark av William S och fin nick av Högga!
 
I första var det mycket rop på att vi inte”står rätt i positionerna ”Hertzöga var mycket rörliga och löpvilliga vilket gjorde att vi sattes hamnade under press.
När deras forward droppar ner får en mittback följa med och övriga i backlinjen falla in, droppar han lågt pratar man med mittfält för att de tar över.
Alternativt är att vi ” parkerar bussen” faller med hela laget för att tära luckan mellan försvar och mittfält. 
Nu gick det bra och vi kom lite bättre i andra när de tröttnade lite grand.
Övergången i andra till 4-4-2 syftade till att vi skulle spela lite rakare då vi inte riktigt lyckades att spela vårt vanliga spel via mitten. Vi möter ett bättre lag och då får vi anpassa oss.
Det kanske inte blev bättre men inte heller sämre.

Jag brukar hylla kollektivet, så även denna gång alla bidrar, kul att alla kom i spel och två debutanter , Jake och William S samt många positionsförändringar som funkade bra. Dock vill jag denna gång framhålla 2 spelare och det är William S som blev sent inkallad i truppen och startelvan (20 min innan match) han spelade med stort lugn och visade sitt fina tillslag! Dessutom har en kapten som alltid gör allt för laget, denna gång i målet med sån säkerhet och pondus!

<< Tillbaka

Kommande matcher
Spelade matcher
Lör 7/10 15:00
0 - 4  
Fre 29/9 19:30
1 - 0  
Lör 23/9 15:00
1 - 1  
Lör 16/9 13:00
1 - 1  
Fre 8/9 19:30
0 - 1  
Lör 2/9 15:00
1 - 1  
 
 
Samarbetspartners