Anmälan till fotbollsskolan 2024 är öppen!
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
IFK Skoghall
Föreningen för alla- Fotboll för livet

Fotbollsskolan för pojkar 2019
2024-05-13 20:43

Inför uppstart av fotbollsskolan

Hej, och vad roligt att över 70 killar anmält sitt intresse till att spela fotboll nere på Mörmo IP. Detta är första säsongen som vi har femårsverksamhet på Mörmo IP

Vi vill förtydliga att fotbollsskolan under 2024 genomförs gemensamt mellan IFK Skoghall och Hammarö FK. 

Uppstart av fotbollsskolan är lördag 25 maj kl.10-11 och kommande lördagar fram till och med lördag 15 juni (4 tillfällen). Kallelser kommer att skickas ut via laget.se (Hammarö FK:s hemsida) och det är viktigt att ni svarar på om ni kommer eller ej så att vi ledare kan planera träningen på bästa sätt.    

Fotbollsskolan är kostnadsfri och vi längtar efter att få komma i gång och lira boll med era killar. Fotbollsskor eller gympaskor funkar bra och benskydd och vattenflaska kan vara skönt för killarna att ha från start.  

Under nästa fotbollssäsong (2025) kommer fotbollsverksamheten bedrivas i respektive klubb och ni kommer då behöva välja om er kille vill spela i IFK Skoghall, i Hammarö FK eller i båda föreningarna.

Under 2024 kommer anmälda pojkar att vara registrerade i båda föreningarna. 

Tveka inte att höra av er om ni har frågor.

Elina Svensson, IFK Skoghall Telefon: 0701723471

Alexander Polleryd, Hammarö FK Telefon: 0702526926

 

Vi ses på Mörmo IP lördag den 25 maj!

 

IFK Skoghalls kansli:

kansliet@ifkskoghall.com


Nyhetsarkiv
 
Samarbetspartners