SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
IFK Skoghall
Föreningen för alla- Fotboll för livet

Information inför Falu Sommarcup
2023-06-05 14:51

Nu börjar vår cup i Falun närma sig och här kommer information som kan vara bra att känna till.

 

Fredag 16 juni

Vi har inte någon gemensam samling innan avfärd, utan vi samlas direkt på Hälsinggårdsskolan (Kopparvägen 1) i Falun kl. 16.00. Utsatt tid är senaste tiden för ankomst och det finns i detta klockslag inte någon marginal för sen ankomst. Säkerställ därför att ni planerar er resa så att ni med säkerhet är på plats i tid.

 

Efter att vi inkvarterat oss på skolan åker vi till Lugnetgymnasiet för att äta middag, varefter vi åker vidare till Lindvallen där vi har avspark i vår första match kl. 19.00. Motståndare är Edsbyns IF. Efter matchen återvänder vi till förläggningen.

 

Lördag 17 juni

Det enda vi vet rörande schemat för lördagen är att vi spelar match mot Djurgårdens IF kl. 10.00 på Lindvallen. Efter att denna match är färdigspelad delas vi in i en ny grupp utifrån resultatet i de båda spelade matcherna och vi vet således inte hur vårt spelschema resterande delen av dagen ser ut.

 

Beroende på hur spelschemat kommer att se ut och vad vädret tillåter kanske vi kan få till någon form av kvällsaktivitet på kvällen. Den som har utrymme i bilen får gärna ta med kubb, boccia eller liknande spel.

 

Söndag 18 juni

Eftersom våra matchtider under söndagen påverkas av utfallet i våra matcher under fredag och lördag vet vi inte något om hur schemat för söndagen ser ut. Vi vet alltså inte vilken tid vi kommer hem.

 

Transport till och från Falun

Många ordnar med sin egen skjuts till Falun, men det finns säkert även många som behöver någon att åka med. Vi gör därför som så att alla som behöver skjuts skickar en mejl till ifkskoghall@flinth.se och meddelar detta senast onsdag 7 juni. Vi räknar därefter att alla som inte mejlat har ordnat med sin egen skjuts.

 

Transport inom Falun under cupen

Vi kommer behöva hjälp med skjuts mellan boende, matsal och matcharena, men det löser vi löpande under cupen med tanke på att så pass många föräldrar kommer vara med på plats.

 

Mat

De måltider som ingår i avgiften är middag fredag kväll, frukost, lunch och middag lördag samt frukost och lunch söndag. Ta därför med pengar för eventuell mat som vi kan behöva köpa innan vi är hemma på söndag i det fall vi spelar matcher sent under dagen.

 

Packlista

Nedanstående packlista täcker det mesta, men inte självklara saker så som hygienartiklar, vardagskläder, etc.

 •  Madrass/liggunderlag. Vår boendeyta på skolan är dimensionerad för enkelmadrasser så säkerställ att ni inte tar med dubbelmadrasser.
 •  Täcke/sovsäck, kudde och sängkläder
 •  Handduk
 •  Badkläder
 •  Benskydd, fotbollsskor etc. till matcherna
 •  Överdragskläder att dra över matchstället mellan matcherna
 •  Mindre väska/ryggsäck för transport av utrustning mellan vår sovsal och arenan
 •  Fickpengar/betalkort/Swish
 •  Mobilladdare
 • Solskyddskräm
 •  Skavsårsplåster. Under Kalles förra året var det en strykande åtgång på skavsårsplåster vilket gjorde att sjukvårdsväskan snabbt gapade tom. Ta därför gärna med egna skavsårsplåster.

 

Sammanfattning

Läs all information ovan noga. Här kommer en sammanfattning av de absolut viktigaste sakerna.

 •  Samling Hälsinggårdsskolan, Falun, fredag 16 juni kl 16.00. Kom inte för sent.
 •  Gå igenom packlistan noga och tänk efter själva vad barnen behöver utöver det som står i packlistan.

 

/Tränarna


Nyhetsarkiv
Lagindelning match 17/92023-09-12 20:11
Lagindelning match 14/92023-09-11 19:28
Lagindelning match 13/92023-09-10 12:50
Vitt matchställ2023-09-05 17:46
Försäljning Bambusa2023-08-28 16:54
Regnschema måndag 28/82023-08-27 18:27
Jubileumsdag 26 augusti 2023-08-17 16:16
Lag matcher 7 maj2023-05-02 16:43
Ändring rörande cuper2023-04-09 11:38
 
Samarbetspartners